دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

بازگشایی گذرگاه مرزی رفح برای بازگشت به غزه

سخنگوی سازمان گذرگاه‌های مرزی در غزه با تأکید بر اینکه گذرگاه مرزی رفح به روی فلسطینی‌های مایل به بازگشت به نوار غزه باز است، اعلام کرد: امروز ۲۵۰ نفر از افراد معلق مانده در مصر، به نوار غزه بازگشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ هشام عدوان در گفتگو با شبکه الجزیره گفت: کمک‌های وارد شده به نوار غزه، کمتر از حد انتظار است و تناسبی با نیاز‌های این منطقه جنگ زده ندارد.

عدوان افزود: خودرو‌های سازمان بین المللی صلیب سرخ، اسرای اسرائیلی را از طریق گذرگاه رفح منتقل می‌کنند.

سخنگوی سازمان گذرگاه‌های مرزی در غزه تأکید کرد: از زمان بازگشایی گذرگاه رفح با مشکلات فراوانی مواجه بوده ایم که از جمله آن‌ها کمبود کامیون بوده است.

هشام عدوان تصریح کرد: امروز و در دومین روز آتش بس، ۷۰ کامیون از طرف مصر وارد نوار غزه شدند.

از سوی دیگر، مدیر دفاع مدنی غزه نیز از کشور‌های عربی خواست تجهیزات و امکانات لازم برای خارج کردن پیکر‌های شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه از زیر آوار ساختمان‌ها را در اختیار این نهاد بگذارند.

مقاومت فلسطین، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمین‌های اشغالی، در هفت اکتبر (۱۵ مهر) عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد که رژیم صهیونیستی در واکنش به آن، مطابق معمول با قتل عام غیرنظامیان و بمباران مناطق مسکونی به عملیات رزمندگان مقاومت پاسخ داد.

جنایات رژیم صهیونیستی واکنش شدید مردم آزاده جهان و مسلمانان را در سراسر جهان در پی داشت و بسیاری از دولت‌ها و نهاد‌های بین المللی نیز مجبور به تبعیت از افکار عمومی و محکوم کردن این جنایات شدند. با وجود فشار افکار عمومی جهان، بسیاری از دولت‌های غربی از جمله دولت‌های انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا بر حمایت همه جانبه و بی قیدوشرط از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین تاکید کردند.

رژیم اشغالگر اواخر هفته گذشته، شکست در عملیات خود علیه مقاومت فلسطین را پذیرفت و تسلیم مقاومت شد. آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت ۷ صبح روز جمعه (به وقت محلی) آغاز شد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار